We help the world growing since 1983

"Made in China" e susulu ile FIFA World Cup Qatar 2022

O le Qatar World Cup o loʻo malosi atoatoa, e tosina mai ai le mafaufau o tagata lakapi i le lalolagi atoa.I luga o le malae lakapi, sa tauivi malosi le au taaalo a atunuu sa auai ma tauva mo le Ipu a le Lalolagi.E ui ina e le'i sao atu le au soka a alii Saina i le Ipu a le Lalolagi, ae na susulu le "Made in China".

图片1

Aemaise lava, o le faasalalauga a Hisense "中国第一,世界第二" na tuua ai se lagona loloto i tagata uma. I le amataga, e toʻatele tagata na fesiligia le faʻasalalauga a Hisense, ma talitonu na masalomia o le faʻateleina o faʻasalalauga. Tele televise, ma e oo lava i le TCL o loʻo sili atu i luga ole TV i totonu ole atunuʻu.

Ae peitai, o le a le pepelo faamatalaga.I le avea ai o se atinaʻe taʻutaʻua i le lalolagi, e faʻamalosi e Hisense e fai mai o le lona lua lea i le lalolagi ma le muamua i Saina, lea e tatau ona lagolagoina e faʻamaumauga, ae le o faia mai i le ea manifinifi.

图片2

O oloa auina atu i fafo meafale e tusa ma le 38% o fefaʻatauaʻiga i le lalolagi, ma o le fua o le gaosiga o masini fale na tulaga muamua i le lalolagi mo le tele o tausaga.Fa'amaumauga mai fa'alapotopotoga su'esu'e o lo'o fa'aalia ai o uta TV a Hisense mai ia Ianuari ia Oketopa 2022 na fa'atulaga muamua i Saina ma lona lua i le lalolagi.O le isi faʻamaumauga a le Omdia2022 Q2 o loʻo faʻaalia ai o le Hisense TV o loʻo faʻatulagaina foi le muamua i Saina ma le lona lua i le lalolagi.

O lona uiga, o le utaina o Hisense na tulaʻi i le lona lua o le lalolagi o se mea moni, o faʻamaumauga foi e ala mai i le pule o fuainumera.

图片3

O le manuia o Hisense e faʻalagolago i lona malosi faʻapitoa faʻapitoa.I le sefulu tausaga ua tuanaʻi, na teufaafaigaluegaina se aofaiga tele o tupe i suʻesuʻega ma atinaʻe ma faʻafouga, aemaise lava i le laser TV ma ULED tekinolosi mata.Ua sili atu le tulaga o le kamupani i le maketi ma ua avea ma faailoga sili ona lelei o tagata faatau uled screen.I le faaopoopo atu i le televise, o loʻo faia foi e Hisense ni taumafaiga i le alamanuia chip.O le pu'e ata U+ na fa'atupuina e le tagata lava ia o se sui masani o le fa'atinoga o galuega.

Fa'aosoina e Hisense, o le tele ma le tele o pisinisi a Saina ua amata fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo ma avea ma se tasi o mea sili i le lalolagi, aemaise lava i le tulaga o gaosiga.

I le avea ai o le Hisense's A-class transformer supplier, Sanhe e tuʻuina atu le faʻamautinoaga malosi o meafaigaluega mo oloa a Hisense ma le faʻatinoina ma le maualuga.Faatasi ai ma le faateleina o le tamaoaiga i le lalolagi atoa, matou te tuʻuina atu foʻi ma le faʻamalosia oloa sili atu mo atunuu i le salafa o le lalolagi ma se uiga tatala ma faʻafeiloaʻi lou tulaga lelei ma la matou tomai faʻapitoa!


Taimi meli: Tes-09-2022